Reviews

Bekijk hieronder wat leerlingen van mijn lessen vinden.

Ik ben 13 jaar geleden begonnen met lessen en heb me rijbewijs gehaald toen is me dochter begonnen 6 jaar geleden en vandaag mijn zoon zijn rijbewijs gehaald bij jou wat een top service bij jullie,de gezelligheid geduld etc.ik zeg eugan bedankt voor alles topper..

Door Bianca op 23-05-2024

Ik heb ongeveer een half jaar gelest en na ben na 30 rijlessen meteen de eerste keer geslaagd! Het waren altijd gezellige lessen en heb daardoor met veel plezier bij Eugene gereden.

Door Lysanne op 07-05-2024

Hele fijne rijschool waar afspraken nagekomen worden. Super leuke en leerzame lessen gehad met Eugene.

Door Johnson op 02-05-2024

Mocht je opzoek zijn naar een Geweldige, Goeie, Professionele, Rijinstructeur met veel humor dan ben je aan het goede adres! Ik heb hier Leuke en Goeie herinneringen aan.

Door Isa Borgers op 28-03-2024

Heel erg bedankt voor de rijlessen, het was altijd gezellig in de auto!

Door Veerle van Vliet op 26-03-2024

Super leuke rijschool altijd gezellig maar ook serieus als dat nodig is. Bedankt Eugene!

Door Gijs op 12-03-2024

Gezellige lessen waarin ik veel geleerd heb. Eugene heel erg bedankt hiervoor!

Door Charlotte op 04-03-2024

Ik vond het altijd leuk en gezellig in de auto en het waren hele leerzame lessen.

Door Maartje op 02-03-2024

Ik heb veel geleerd van Eugene en het was altijd Gezellig, heel erg bedankt 😎👍

Door Menno Spiering op 25-02-2024

Ik had een hele gezellige en leuke tijd met het rijden! alles werd goed uitgelegd en er was altijd een gezellige sfeer

Door Nil Mutlu op 21-02-2024

Fijne sfeer met uitstekende instructie!!!

Door Elanna op 01-02-2024

Zeer nuttige en leerzame rijlessen!

Door Ivan Landman op 30-01-2024

Ik heb mijn autorijbewijs bij E. Van Galen gehaald en ben zeer tevreden over rijlessen. De rijlessen waren leuk en leerzaam.

Door Jasper op 14-01-2024

Altijd gezzelige tijden gehad in de auto met Eugene. Er was altijd wel iets om te lachen. En als het even serieus moest dan verteld hij dat ook duidelijk. Dit samen zorgt voor een topcombinatie en prettige manier van het leren rijden!

Door Christian Ploegmakers op 09-01-2024

Top lessen gehad altijd gezellig. Je wordt streng opgeleid, maar daardoor zijn de examens bij het CBR een makkie. Erg bedankt voor de lessen.

Door Rik van Bemmel op 19-12-2023

Ik heb een hele fijne ervaring gehad, was altijd leuk en gezellig en heb veel geleerd van Eugene. Ik raad het aan om bij Eugene te gaan lessen!! 😄

Door Jadey Dousi op 15-12-2023

Hele fijne lessen gehad elke keer. Je wordt tot in de puntjes voorbereid om zelfstandig de weg op te gaan. En het was ook nog eens gezellig, altijd in voor een praatje.

Door Myrthe Veld op 22-11-2023

Super leuke en leerzamme lessen gehad samen! Bedankt voor alles.

Door Romy op 17-10-2023

Hele fijne rijschool, legt alles goed uit en altijd gezellig in de auto. Bedankt Eugene 👍

Door Bodhy op 12-10-2023

Altijd gezellig in de auto met Eugene!

Door Joosje op 05-10-2023

Super blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen! Eugene is heel eerlijk en direct maar ik vind persoonlijk dat je hier erg veel aan hebt, omdat hij het beste met je voor heeft en wilt dat je slaagt. Verder waren de lessen erg gezellig, nooit met tegenzin de auto ingestapt. Zeker een aanrader. Heel erg bedankt voor alles!

Door Seléna op 03-10-2023

Vandaag in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs ! ik heb hele fijne rijlessen gehad bij eugene eugene is duidelijk, begripvol , maakt er elke rijles iets gezelligs van en voelt goed aan wat je nodig hebt of op welke manier hij jou het beste kan benaderen. Deze man heeft engelen geduld en geeft fijne maar vooral duidelijke feedback. Alles gaat vanzelf en door de fijne sfeer vergeet je de druk van het presteren en dat maakt het rijden ook echt leuk! ik raad iedereen deze rijschool aan en kijk goed terug naar de afgelopen maanden met eugene in de auto

Door Nada op 28-09-2023

Hele fijne rijschool, geeft duidelijk aan wat beter moet maar geeft ook complimenten. Heel erg bedankt

Door Sydney zwiers op 12-09-2023

Ik ben afgelopen week in een keer geslaag voor mijn rijbewijs en raad Van Galen aan als je tegen kritiek kan, zijn advies opvolgt en jezelf wilt inzetten voor het anderhalf uur les dat je hebt. 💯Doe je dit, geen stress, je gaat slagen. 💯

Door Bernard op 04-09-2023

Goede rijlessen gehad bij Eugene. Hij is direct, maar (daardoor) ook duidelijk. Eugene is een gezellige man met wie je leuk kunt kletsen, de rijlessen waren dan ook nooit een straf. En als kers op de taart in één keer geslaagd!

Door Thomas van Zoggel op 02-09-2023

Note to English-speaking Foreigners: Eugene saved my ass. Before I signed on with Eugene, I had been taken to the cleaners (swindled) by another driving school. Mainly by their bogus 'one-day crash course' that did absolutely nothing to prepare me for the practical exam. So after blowing about € 1100 on that, plus wasting time other money with their pointless Team meetings for the theory exam, so it was great to finally get my money's worth with Eugene. He gets right to the point and keeps those 'points' coming. His instruction is constant and detailed. Sure, it wears you down, but that is exactly what you need to pass the practical exam. In short: Eugene will give you everything you need to get to and pass the driving exam. You just have to pay attention and remain patient. Speaking of patience, Eugene has plenty of that, too, and he's a genuine nice guy. Me, on the other hand, I'm an grouchy old guy of 63, and have been driving since I was age 15. I've (safely) driven all over the work, major cities and 3rd world countries, east, west and in between. So you can imagine my frustration at having to get through the mandatory (and arduous) CBR process. Eugene put up with my complaining, kept correcting my habitual style of driving and got me through the process. Oh, and he did it in English. ------------------------------- Nederlandse vertaling: Opmerking voor Engelssprekende buitenlanders: Eugene heeft mij gered. Voordat ik mij bij Eugene aanmeldde, was ik door een andere rijschool naar de schoonmaker gebracht (opgelicht). Voornamelijk door hun nep-'eendaagse spoedcursus' die mij absoluut niet heeft voorbereid op het praktijkexamen. Dus nadat ik daar ongeveer € 1100,- aan had uitgegeven, plus tijd en geld had verspild met hun zinloze teamvergaderingen voor het theorie-examen, was het geweldig om eindelijk waar voor mijn geld te krijgen bij Eugene. Hij komt tot de kern en zorgt ervoor dat de 'punten' blijven komen. Zijn instructie is constant en gedetailleerd. Natuurlijk, het put je uit, maar dat is precies wat je nodig hebt om het praktijkexamen te halen. Kortom: Eugene geeft je alles wat je nodig hebt om het rijexamen te halen en te halen. Je hoeft alleen maar op te letten en geduldig te blijven. Over geduld gesproken, Eugene heeft daar ook genoeg van, en hij is echt een aardige vent. Ik daarentegen ben een chagrijnige oude man van 63 jaar en rijd al sinds mijn 15e. Ik heb (veilig) door het hele werk gereden, grote steden en derdewereldlanden, oost, west en tussenin. Je kunt je dus mijn frustratie voorstellen dat ik het verplichte (en zware) CBR-traject moet doorlopen. Eugene tolereerde mijn klachten, bleef mijn gebruikelijke rijstijl corrigeren en loodste me door het proces. Oh, en hij deed het in het Engels. Nederlandse vertaling:

Door LE Bennett op 23-08-2023

Er was altijd een gezellige sfeer in de auto, maar Eugene was wel serieus wanneer het moest. Daardoor kon ik het goed leren en heb ik het examen in 1x gehaald. Bedankt Eugene!

Door Daniël Gruijters op 27-07-2023

Altijd super gezellig tijdens de les en goeie uitleg

Door Mika Straathof op 24-06-2023

Een flexibele rijschool die altijd zijn afspraken nakomt en je goed voorbereidt op het examen. Bedankt Eugene en Bea!

Door Sabri op 09-06-2023

Ik heb veel leerzame lessen gehad. Daarnaast waren ze altijd erg gezellig met Eugene! Ik heb veel geleerd en ben erg blij dat ik hier heb mogen leren rijden!

Door Nicolle van den Hoogen op 07-06-2023

Rijbewijs halen?

Autorijschool E. van Galen helpt je op weg! Of klik hier voor een adviesles van 90 minuten