Reviews

Bekijk hieronder wat leerlingen van mijn lessen vinden.

Bedankt voor alles! Leuke leerzame tijd gehad.

Door Naomi op 08-10-2020

Bedankt voor de leuke en leerzame rijlessen Eugene! Altijd erg fijn dat er ruimte was voor een grapje maar ook goede uitleg en aanwijzingen werden gegeven. Succes verder!

Door Maite op 08-10-2020

super bedankt voor de goede en gezellige rijlessen.
Ik kan niet anders zeggen dan TOP!

Super bedankt Eugene en Bea ;)

Door Katinka op 05-10-2020

Bedankt voor de leuke en leerzame rijlessen! Heb het altijd erg naar mijn zin gehad bij deze rijschool en ben blij dat ik hier mijn rijbewijs heb kunnen halen.
Eugene en Bea, bedankt voor alles!

Door Fenna op 04-10-2020

Top rijschool! Waar je leuke, leerzame en gezellige rijlessen hebt.

Eugene en Bea, Bedankt voor alles!

Door Nicole van Boxel op 03-10-2020

Bedankt voor de fijne lessen en de gezellige instructeur ben blij dat ik deze rijschool heb gekozen om mijn rijbewijs te halen!

Door Delano op 01-10-2020

Super fijne rijschool, leuke en leerzame lessen gehad en altijd een gezellige sweer. Hierdoor met vertrouwen naar het examen gewerkt en in 1x geslaagd! Dankjewel hiervoor. Zeker een aanrader😊

Door kyara Gijsbers op 28-09-2020

Ontzettend bedankt voor de leerzame rijlessen, die tegelijk ook enorm leuk en gezellig waren! Ik weet zeker dat ik veel plezier ga hebben van het rijbewijs!

Eugene en Bea, bedankt voor alles!!

Door Noelle op 24-09-2020

Heel erg bedankt voor de leuke, gezellige en leerzame rijlessenðŸ˜. De communicatie en manier van lesgeven zijn top.

Eugene en Bea, heel erg bedankt en succes verder.

Door Jan van Rossem op 14-09-2020

Super bedankt voor de zowel leerzame als leuke rijlessen! Veel gelachen en veel geleerd waardoor ik in 1x geslaagd ben. Nogmaals bedankt!

Door Dylan op 12-09-2020

Hartstikke bedankt voor de gezellige en vooral ook leerzame rijlessen. Hierdoor heeft zelfs deze zenuwpees haar rijbewijs kunnen halen :)

Toen het even niet lekker ging in mijn privé-leven ben ik meer dan goed ondersteund. Eugene en Bea, nogmaals bedankt!

Door Naomi op 11-09-2020

thx voor alle leuke en leerzame rijlessen, k zal ze missen 😜

Door Bart Peters op 04-08-2020

Super fijne en leuke lessen gehad.
Bedankt voor alle leer momenten!

Door Lisanne van Esch op 31-07-2020

Rijlessen waren altijd erg fijn en gezellig, heel veel geleerd en nooit een saai moment in de auto.
Service was ook altijd ideaal, nergens klachten over gehad.
Bedankt Eugene en Bea voor jullie hulp.

Door Vincent Lengowski op 29-07-2020

Altijd gezellig tijdens de rijlessen!
Het is erg gezellig maar tegelijk ook erg leerzaam.
Bedankt Eugene!

Door Aniek Putters op 19-06-2020

Echt super goede rijlessen gehad, altijd gezellig en tegelijkertijd erg leerzaam en binnen 1x Geslaagd!! Bedankt Eugene!!

Door Stijn Raaijmakers op 08-06-2020

Echt een super leuke/goeie rijschool ik heb een leuke rijd met me rij instructeur gehad aan de eene kant vind ik het wel jammer dat ik ben geslaagd vond het altijd wel gezellig met eugene bedankt voor de leuke en leerzame lessen ðŸ‘ðŸ½

Door Neal jongenelen op 10-03-2020

Als je op een gezellige ontspannen, grappige en serieuse manier wilt lessen....DIT IS HET!!
Eugene heel erg bedankt voor de leuke, gezellige, hilarische maar ook leerzame lessen!!
En natuurlijk Bea ook bedankt voor de goede service!

Door Indira Beije op 03-03-2020

Hele fijne rijschool en gezellige instructeur. Bedankt Eugene voor de goede en leuke rijlessen.

Door Tom Fransen op 03-02-2020

Bedankt voor alle leuke en leerzame lessen.
Ik vond het heel fijn dat je 2x per week kon lessen en zou jullie als rijschool ook zeker aan bevelen.

Door Kim op 27-01-2020

Fijne tijdsduur van de lessen en een leuke instructeur die het autorijden goed uitlegt. Altijd gezellig en toch leerzaam.
Bedankt.

Door Pjotr Veld op 27-01-2020

Rijles krijgen op een leuke en leerzame manier is hier zeker aan de orde. Altijd met zin de auto ingestapt en ook zo fijn dat je 2x in de week kunt lessen, dat zorgt ervoor dat je binnen een redelijk korte tijd je rijbewijs hebt! Echt top top top

Door Jill van Duijnhoven op 15-11-2019

Binnen redelijk snelle tijd mijn rijbewijs behaald met ontzettend veel schik. Heel veel gelachen met Eugene. Daarnaast heeft hij me ook heel erg goed geholpen om me helemaal klaar te maken voor het behalen van mijn rijbewijs. Geen moment spijt gehad om hier ooit te gaan lessen!

Door Kevin Michelbrink op 13-11-2019

Ik heb zeker geen spijt van rijles te volgen bij van Galen, rij instructeur is altijd in een goede stemming en wijst je er goed op wat je fout doet en wat je had moeten doen. Beter kan gewoon niet om iets te leren en plezier in te blijven houden. Bedankt voor deze bijzondere ervaring familie van Galen

Door Jens op 05-11-2019

Super bedankt voor de leuke lessen!

Wil je lachen tijdens je rijlessen, Ben je hier zeker aan het goede adress!

Door Max F. op 01-11-2019

Hartelijk bedankt voor de leuke en leerzame lessen en ook voor tijd. Ik ben tevreden. Groetjes voor allemaal van team.

Door Monika op 24-10-2019

Het is een fijne rijschool,als iets niet naar wens is en je meldt het wordt het goed opgelost en er wordt goed gecommuniceerd. Ook de lessen zelf zijn serieus maar je kunt ook zeker lachen en het is natuurlijk belangrijk dat je het naar je zin hebt!
Dus wil jij je rijbewijs halen, dan zou ik je hier zeker aanmelden!

Door Ralph op 18-10-2019

Bedankt voor alle leuke en leerzame lessen! Altijd fijn kunnen lessen bij deze rijschool

Door Sydney Owusu op 01-10-2019

Bedankt voor de leuke en leerzame rijlessen! Goede begeleiding en een gezellige rijinstructeur!

Door Tessel van Haaren op 18-09-2019

Aardige instructeurs om mee te rijden en ze leggen alles goed uit ðŸ‘

Door Randy Bevers op 16-09-2019

Rijbewijs halen?

Autorijschool E. van Galen helpt je op weg! Of klik hier voor een adviesles van 90 minuten