Reviews

Bekijk hieronder wat leerlingen van mijn lessen vinden.

Beste Jo,
Bedankt voor alles!
Zonder jou was het niet gelukt.
Heb een leuke tijd gehad!
Liefs, Keli

Door Keli verboord op 16-12-2013

Jo, bedankt voor de leuke gezellige leerzame rijlessen !
Eugene en Bea bedankt voor de hulp met de auto theorie.

Groetjes Iris

Door Iris van Oort op 14-12-2013

Gertjan , super bedankt dat je zoveel geduld met mij had!
En ook al had ik soms moeilijk, we kwamen er toch uit.
En ik zal je mooie zangtalent missen hoor !
Bea super bedankt voor de steun, zonder jullie had ik het nooit gehaald!
groetjes Simone

Door Simone Jansen op 28-11-2013

Beste Gert-jan en Bea,

Ik heb een super gezellige tijd achter de rug, het lessen heb ik altijd met plezier gedaan bij jullie met uiteindelijk als resultaat een mooie beloning: rijbewijs!!

Ik wil jullie heel erg bedanken voor alles, want zonder jullie had ik het niet gered!

Liefs Evy

Door Evy van den Broek op 27-11-2013

Jo ,Bedankt voor de goede begeleiding
Gr Justin Konings

Door Justin Konings op 01-11-2013

Fam van Galen
Bedankt voor jullie ondersteuning.
mede daardoor is onze Wout nou geslaagd
Christan,Marleen en wot van Oorschot

Door Wout van Oorschot op 29-10-2013

Hallo Bea en Gert-Jan
Hartelijk dank voor de goede zorgen.
Hartelijke groetjes
Moeder van Dylan van Eck

Door Dylan van Eck op 29-10-2013

Hallo Gertjan, Bea en Eugene,

Ik wil jullie allemaal hartelijk bedanken voor de goede zorgen de afgelopen maanden. Ik heb de rijlessen met plezier gevolgd.

Ik zou Autorijschool Van Galen écht aanraden.

Bedankt voor alles. Ik heb er al veel veilige kilometers opzitten!!

Groetjes Rachel

Door Rachel van de Ven op 25-10-2013

Hoi rijschool van Galen,
Beetje laat, maar nu ik al twee maanden m'n rijbewijs heb kan ik met zekerheid zeggen dat ik blij ben dat ik goed opgeleid ben en met een gerust hart het autotje van mama mee krijg :)
Alsnog hartstikke bedankt voor de fijne service!
Groetjes Antoinette

Door Antoinette op 20-10-2013

Hallo Gertjan, Bea en Eugene!

Ik ben op 08-10-2013 geslaagd voor mijn rijbewijs en daarom bedankt voor de fijne en de leerzame maanden bij jullie rijschool! Ik heb een erg leuke en gezellige tijd bij jullie gehad! Ik heb al lekker veel kilometertjes kunnen maken met mijn autootje. Ik zal jullie bij iedereen aanraden!

Groetjes Carly Verhagen.

p.s. Gertjan ik wacht nog op mijn snicker!

Door Carly Verhagen op 17-10-2013

Hallo Gertjan, Bea en Eugene,

Ook ik heb dan vanmorgen mijn rijbewijs binnen gehaald dankzij jullie rijschool. De laatste paar maanden heb ik met veel plezier jullie rijlessen gevolgd en ben zeer te spreken over jullie samenwerking met leerlingen. Ik zal jullie in het vervolg bij iedereen aanraden om bij Autorijschool van Galen je rijbewijs te halen.

Nogmaals bedankt en veel plezier op jullie vakantie die jullie echt verdienen.

Groetjes

Door Nicky van Gruijthuijsen op 08-10-2013

Beste Gertjan, Bea en Eugène,

Ik wil Julie alle drie bedanken voor de samenwerking.

Het was een leerzame periode en ik kijk er positief op terug.

Bedankt

Door mike hoogendam op 07-10-2013

Lieve Gertjan en Bea,

Ik wil jullie graag bedanken voor de goede begeleiding en gezellige rijlessen.
Als ik er eventjes geen zin meer in had, kwam mijn zin altijd weer terug door jullie.
De rijlessen ga ik toch wel missen.

Heel veel succes en goede jaren nog toegewenst.

Groetjes Renate

Door Renate van Nistelrooij op 01-10-2013

Het heeft lang geduurd, veel geld gekost, maar toch nog goed resultaat behaald. Dank je voor je inzet, uitleg en veel success verder met derde generatie rijschool. Tot ziens

Tong

Door Tong op 26-09-2013

Hallo Gert Jan en Bea,
Voor onze vakantie kwam het er niet van maar we willen nog hartelijke bedanken voor alles wat jullie gedaan hebben.
Om onze Jasper te laten slagen voor zijn rij-examen

Groetjes, Coen en Alice Liedenbaum

Door Jasper Liedenbaum op 26-09-2013

Hallo Bea en Gert-Jan,
Yes, Yes na een vervelende ervaring zo'n 12 jaar terug bij een andere rijschool en mede mijn faalangst heb ik samen met en door jullie hulp nu toch het roze pasje op zak. Het heeft iets in mijn leven afgesloten en een nieuwe toekomst geopend. Ik ben jullie ontzettend dankbaar daarvoor, kan het eigenlijk nog niet eens bevatten....
Heel veel suc6 met alles wat nog gaat komen x Judith (Gekske)

Door judith op 13-09-2013

Beste Gert-Jan ^amp^ Bea!

Ik had het niet beter kunnen treffen dat ik mijn rijbewijs heb kunnen behalen binnen een periode van bijna 2 maanden. En dit mede dankzij autorijschool van Galen!

Mijn schoonmoeder heeft een neusje voor kwaliteit en niet voor niets kwam de zoektocht dan ook uit bij rijschool van Galen. Zelf deed ik ook even research naar het slagingspercentage en wat me opviel was dat jullie uitblinken met het laten slagen van leerlingen. Na ook dit gastenboek te hebben doorgenomen waar veel goede reacties op stonden legde ik me neer bij de keuze van mijn schoonmoeder en koos er dan uiteindelijk voor om te gaan lessen bij van Galen.

De eerste weken gingen naar mijn gevoel wat moeizaam, maar Gert-Jan had het geduld en de expertise om kwaliteiten bij me aan te wakkeren om me hier doorheen te slepen. Elke les heb ik veel kennis opgedaan en geleerd om het nu ook daadwerkelijk toe te passen zonder Gert-Jan naast me als beschermengel. Had niet verwacht dat ik al aankomende donderdag mijn rijbewijs op het gemeentehuis kan ophalen. Mijn doelstelling voor deze vakantie is behaald en kan nu eerder dan verwacht een vakantie boeken. Gert-Jan ^amp^ Bea, jullie werkwijze verdiend een dik compliment.

Wil jullie verder in de toekomst veel succes wensen en zal jullie zeker aanbevelen aan een ieder die zijn rijbewijs wilt halen!

Groetjes Kevin

Door Kevin L op 03-08-2013

Bedankt voor de gezellige maanden Gert-Jan! Ik zal je wel gaan missen naast me in de auto nu ik mijn rijbewijs heb, en dat nog wel in één keer. Mijn eerste ritjes zitten er al op, misschien kom ik je onderweg nog wel eens tegen.

Groetjes Lieke

Door Lieke van Hooft op 01-08-2013

beste Gertjan en Bea,

na een wat stroef begin en veel rijlessen ben ik dan eindelijk geslaagt. ik wil jullie bedanken voor alle goedbedoelde adviezen en tips, ik zal jullie zeker aanbevelen bij andere nog heel veel succes met jullie autorijschool en ik ga nu vol goede moed beginnen aan mijn leven als chauffeur.

bedankt,

dex ceelen

Door Dex Ceelen op 12-07-2013

Hartelijk Bedankt voor de goede, fijne en gezellige rijlessen:)
Groetjes
Chantal Boeijen

Door Chantal Boeijen op 10-07-2013

GertJan en Bea bedankt voor de \'leuke\' tijd, na een moeizame start toch vandaag mijn rijbewijs gehaald mede dankzij jullie adviezen en geduld !!

Door Jan-Bas Lowissen op 09-07-2013

Beste Gert-Jan en Bea,

Na mijn theorie lessen heb ik mijn oog laten vallen op jullie rijschool op basis van jullie hoge slagingspercentage. En ik kan zeggen dat mijn keuze voor jullie beloond is met een rijbewijs na mijn eerste (en natuurlijk laatste :) ) rij-examen.
Ik was niet de makkelijkste leerling maar jullie inzet was hartverwarmend.

BEDANKT!!!!!!!!!!!

@Gert-Jan: sorry dat ik met de VW Up te hard over de drempels scheurde en dat ik niet altijd naar je luisterde.
@Bea: bedankt voor de altijd goede adviezen; ik heb daar echt veel aan gehad.

Voor iedereen die nog voor een rijschool moet kiezen; ik kan vanuit mijn eigen ervaring Autorijschool Van Galen van harte aanbevelen...en...je krijgt Gert-Jan en Bea er gratis bij... LOL

O ja......ik heb vandaag mijn Suzuki swift gekocht.....dus zie je die gekke griet in een swift die te hard over de drempels scheurt.....dan weet je,.... dat jij die aan een rijbewijs hebt geholpen.

Groetjes en een dikke kus,
Diana Koster (Oss)

Door Diana Koster op 25-06-2013

Lieve Gert-jan en Bea,
Ik wil jullie bedanken voor de super leuke en goede lessen die ik heb gehad! Dankzij Gert-jan geen één keer met tegenzin hoeven te lessen, altiijd veel gelachen samen èn ook nog in 1 keer geslaagd. Ik raad anderen echt aan om bij jullie te komen lessen! Wens jullie heel veel succes met verder.

Liefs Nikki

Door Nikki op 28-05-2013

Ik heb gezellige lessen bij Jo gehad en door zijn goede lessen ben ik in 1 keer geslaagd!
bedankt voor alles

Door Joost Raeijmaeckers op 21-05-2013

Na leuke en gezellige lessen met Jo heb ik nu ook eindelijk mijn rijbewijs. Eindelijk op eigen benen, want lessen wat in het begin leuk was begon te vervelen. Op naar de volgende uitdaging. ;-)

Door Jeroen van Hout op 19-04-2013

Gert-Jan en Bea,

ontzettend bedankt voor alle lessen. Ik ben ontzettend blij dat ik mijn rijbewijs in een keer heb kunnen halen! Veel succes nog verder met jullie rijschool!

Groetjes,
Elmi.

Door Elmi op 19-04-2013

Gert-jan en Bea bedankt!

Ik ben echt super blij dat ik mijn rijbewijs in 1 keer heb kunnen halen. maar ga de lessen 2 keer in de week wel missen hoor. Veel succes met de rest van je leerlingen.

Groetjes Sanne

Door Sanne op 25-03-2013

Beste Jo, Gert-Jan en Bea,

Bedankt voor jullie rijlessen. Dankzij jullie heb ik mijn rijbewijs in 1 keer kunnen halen. Veel succes de komende jaren met nog meer mensen leren autorijden.

Groetjes Jasper

Door Jasper op 25-02-2013

Bedankt Gert-jan en Bea voor het behalen van mijn rijbewijs, het was een goed plan om op het laatste moment te vertellen dat ik op moest terwijl ik dacht dat ik gewoon een rijles had, maar stiekem gingen we gewoon naar het cbr haha.

Ook veel gelachen daardoor werd het rijlessen voor mij toch nog leuk!

Groetjes Dian (Nuland)

Door Dian Ottens op 17-02-2013

Beste Gert-Jan en Bea

Bedankt voor het behalen van mijn rijbewijs.Mede door jullie heb ik eindelijk mijn rijbewijs kunnen halen en daar ben ik erg blij mee!Nog succes voor in de toekomst , en dat er nog veel meer mensen bij jullie mogen slagen . Ik ben blij dat ik uiteindelijk bij jullie mijn rijbewijs heb kunnen halen 1 :)
Stefanie (uit Kaatsheuvel!)

Door Stefanie op 14-02-2013

Rijbewijs halen?

Autorijschool E. van Galen helpt je op weg! Of klik hier voor een adviesles van 90 minuten