Reviews

Bekijk hieronder wat leerlingen van mijn lessen vinden.

Met dank aan Eugene en Bea ben ik in één keer geslaagd voor m'n rijbewijs! Hartstikke tof. De rijlessen waren gezellig maar vooral leerzaam. De planning en lestijden waren altijd flexibel.
Ik raad Autorijschool van Galen zeker aan.

Door Martijn Mooij op 29-02-2016

Hierbij wil ik Eugene bedanken voor de rijlessen. Bea bedankt voor het plannen hiervan en Gert-Jan bedankt voor de leerzame theorielessen. Dankzij jullie goede zorgen theorie en rijexamen allebei in 1x gehaald. Jullie zijn een super rijschool!
Groetjes Yoni

Door Yoni op 25-02-2016

Vandaag geslaagd voor m'n rijbewijs in één keer! Dankjewel Eugene voor de fijne en leerzame rijlessen. Ook Bea en Gert-Jan bedankt voor alles. Jullie hebben waar gemaakt wat jullie beloofd hebben.

Door Stijn Sluis op 24-02-2016

Bedankt Eugene en Bea voor de rijlessen. Je wordt bij deze rijschool goed opgeleid en de sfeer is ook uitstekend. Het plannen van de rijlessen gaat ook gemakkelijk en vlekkeloos. Na een domme fout te hebben gemaakt op mijn eerste rijexamen, heb ik bij het tweede rijexamen alsnog mijn rijbewijs gehaald.

Door Petar op 16-02-2016

Beste Eugene, Bea ^amp^ Gert-Jan,

Super bedankt voor wat jullie allemaal voor mij gedaan hebben :)
De rijlessen van Eugene waren heel leerzaam.
Bea bedankt voor het inplannen ^amp^ Gert-Jan bedankt voor de theorielessen die mij veel hebben geholpen.
Rijschool van Galen is de beste rijschool!

Door Carmen Groeneveld op 08-02-2016

Beste Eugene ^amp^ Bea,
Bedankt voor de leuke ^amp^ leerzame rijlessen!
Het was altijd erg gezellig en alles was goed geregeld.
Ik zou iedereen deze rijschool aanbevelen!
Groetjes Joeri

Door Joeri Theunisse op 29-01-2016

Mijn dank gaat uit naar Eugene en Bea van Galen, voor de uitstekend verzorgde rijopleiding, waardoor ik in een halfjaar mijn rijbewijs heb kunnen halen. Bedankt voor alle adviezen en het meedenken!

Door Luuk op 29-01-2016

Beste Bea en Gert-Jan,

Bedankt voor de leerzame en ook altijd gezellige lessen waardoor ik in 1x heb kunnen slagen! Bea bedankt voor al het plannen en Gert-Jan bedankt voor alle leerzame en grappige momenten.

Groetjes, Sanne

Door Sanne op 25-01-2016

Bea, Eugene en Gert-Jan,

Ik bedank jullie voor alle rijlessen en voor het behalen van mijn rijbewijs. Ik heb altijd veel plezier gehad tijdens de rijlessen en dankzij alles wat ik van jullie geleerd heb, kan ik nu veilig en zelfstandig autorijden.

Door Bas op 18-12-2015

Beste Bea en Gert-jan,

Bedankt voor de gezellige en leerzame lessen.

Groetjes jade

Door Jade verbaarschott op 15-12-2015

Eugene en Bea, heel veel dank voor het meedenken en de mogelijkheid om in lastige situaties toch het rijbewijs binnen te slepen! Dit zal ik niet snel vergeten! Dat het jullie allemaal goed mag gaan.

Door Matthijs op 03-12-2015

you may have an important weblog here! would you prefer to make some invite posts on my blog? cccekefkkgadaagg

Door Smithg582 op 01-12-2015

Gert-jan, bea en eugene,
Bedank voor de moeite die jullie erin hebben gestoken om mij te helpen slagen in 1 keer!
Bea, bedankt voor je flexibele planning ^amp^ Gert-jan, bedankt voor alle lessen die nooit saai waren en hartsike gezellig. Na een klein dipje toch nog geslaagt door al je geduld!

Groetjes Jenny

Door Jenny op 30-11-2015

Leuke en leerzame lessen!
Nu gaan we crossen op de echte wegen haha!
Bea bedankt voor de planningen en Gert Jan voor de hulp bij het behalen van mijn rijbewijs! ☺ï¸

Door Jasmijn op 24-11-2015

Leuke en leerzame lessen!
Nu gaan we crossen op de echte wegen haha!

Door Jasmijn op 24-11-2015

Vanochtend geslaagd voor mijn rijbewijs bij mijn eerste poging! Van harte bedankt Eugene voor de enorm gezellige lessen :)

Door Elise op 24-11-2015

Vorige week mijn rijbewijs gehaald! Gewoon de eerste keer al! Ik ben echt super blij dat ik heb besloten bij jullie te gaan lessen. Nogmaals bedankt voor alles Eugene, Bea en Gert-Jan! Mvg, Gwenn

Door G.J. Richards op 13-11-2015

Eugene super bedankt voor de leuke en leerzame lessen! Van Galen super fijne rijschool en wat ga ik die Audi missen!!

See you on the highway!

Door Dominika op 08-10-2015

Bedankt Eugene voor de gezellige lessen. Het heeft even geduurd, maar het is nu toch eindelijk gelukt. Bedankt!

Door Jasper op 30-09-2015

Dankzij Gert-Jan kan ik nu goed door de Macdrive manoeuvreren. In de auto was het nooit stil en ken nu alle liedjes van Q-music.
Bedankt voor de leerzame lessen waardoor ik in één keer ben geslaagd!
Groetjes Ruben.

Door Ruben Wassenburg op 29-09-2015

Eindelijk geslaagd! Bedankt voor de leuke en leerzame lessen Gert-jan, ik kan nu met vol vertrouwen de auto in stappen!

Door Laila op 22-09-2015

Bedankt rijschool van Galen!!
Na een slechte ervaring bij ander rijschool ben ik bij jullie terecht gekomen en jullie hebben me echt geholpen! !
Bedankt Gert Jan voor het geduld en voor me echt leren rijden!
Bedankt Bea om alles te regelen!!
Ik ben super blij met mijn rijbewijs Dankzij jullie!

Door Belén op 08-09-2015

Bedankt Gert-jan voor alle lessen!
Ik ben heel blij dat ik ben geslaagd met jou hulp ;)

Door Emma op 16-08-2015

Bedankt voor de leuke lessen!! het was erg gezellig en ook heel leerzaam een goede rijschool die alles heel fijn regelt bedankt!!!!

Door Laura op 28-07-2015

Bedankt Eugene voor de leerzame lessen! Het was niet altijd even gezellig maar dat was dan ook nodig, ik kan rijschool van Galen zeker aanraden als goede rijschool. Bedankt voor alles!

Door Yarik op 23-07-2015

Bedankt Eugene voor de leuke en leerzame lessen! Sfeer in de auto was altijd gezellig, maar het was ook serieus wanneer dat nodig was. Topcombinatie waardoor ik mijn rijbewijs in één keer heb kunnen halen.

Door Wouter op 23-07-2015

Mijn ervaring bij Van Galen heb ik als zeer prettig ervaren. De eerste keer was ik geslaagd! Eugene is een kritische maar rechtvaardige instructeur, precies wat ik nodig had aangezien ik niet zo kritisch ben. De lessen waren gezellig. De nummers van SlamFm zullen we zeker doen terugdenken aan de afgelopen rijlessen. Kortom een goede rijschool en zeker een aanrader!

Door isabel van der geld op 29-06-2015

Eugene bedankt voor de leuke rijlessen Het was altijd gezellig in de auto en je was een zeer betrokken instructeur, die op zijn tijd ook wat minder serieus kon zijn. Hierdoor heb ik niet alleen in één keer mijn rijbewijs gehaald, maar ik heb ook het gevoel dat ik deze écht heb verdient. Daarbij heb ik het ook met plezier mogen halen.

Bedankt van Galen.

Door Jarek op 13-06-2015

Beste Gertjan,

Bedankt voor de leuke lessen. Ookal ben ik heel eigenwijs je hield me toch een tegen. Helaas niet de eerste keer geslaagd. Maar de 2de keer wel. De lessen waren gezellig en als er ingegrepen moest worden legde je daarna goed uit waarom en hoe ik het de volgde keer anders moet doen. De rijschool van galen is zeker een aanrader. Bedankt Gertjan

Groetjes Emma

Door Emma op 12-06-2015

Voor de eerste keer geslaagd! Dank je Gert-jan voor de leerzame lessen. Een betere rijschool is er niet.

Door Joey Wouters op 05-06-2015

Rijbewijs halen?

Autorijschool E. van Galen helpt je op weg! Of klik hier voor een adviesles van 90 minuten