Reviews

Bekijk hieronder wat leerlingen van mijn lessen vinden.

Dankzij Gert-Jan kan ik nu goed door de Macdrive manoeuvreren. In de auto was het nooit stil en ken nu alle liedjes van Q-music.
Bedankt voor de leerzame lessen waardoor ik in één keer ben geslaagd!
Groetjes Ruben.

Door Ruben Wassenburg op 29-09-2015

Eindelijk geslaagd! Bedankt voor de leuke en leerzame lessen Gert-jan, ik kan nu met vol vertrouwen de auto in stappen!

Door Laila op 22-09-2015

Bedankt rijschool van Galen!!
Na een slechte ervaring bij ander rijschool ben ik bij jullie terecht gekomen en jullie hebben me echt geholpen! !
Bedankt Gert Jan voor het geduld en voor me echt leren rijden!
Bedankt Bea om alles te regelen!!
Ik ben super blij met mijn rijbewijs Dankzij jullie!

Door Belén op 08-09-2015

Bedankt Gert-jan voor alle lessen!
Ik ben heel blij dat ik ben geslaagd met jou hulp ;)

Door Emma op 16-08-2015

Bedankt voor de leuke lessen!! het was erg gezellig en ook heel leerzaam een goede rijschool die alles heel fijn regelt bedankt!!!!

Door Laura op 28-07-2015

Bedankt Eugene voor de leerzame lessen! Het was niet altijd even gezellig maar dat was dan ook nodig, ik kan rijschool van Galen zeker aanraden als goede rijschool. Bedankt voor alles!

Door Yarik op 23-07-2015

Bedankt Eugene voor de leuke en leerzame lessen! Sfeer in de auto was altijd gezellig, maar het was ook serieus wanneer dat nodig was. Topcombinatie waardoor ik mijn rijbewijs in één keer heb kunnen halen.

Door Wouter op 23-07-2015

Mijn ervaring bij Van Galen heb ik als zeer prettig ervaren. De eerste keer was ik geslaagd! Eugene is een kritische maar rechtvaardige instructeur, precies wat ik nodig had aangezien ik niet zo kritisch ben. De lessen waren gezellig. De nummers van SlamFm zullen we zeker doen terugdenken aan de afgelopen rijlessen. Kortom een goede rijschool en zeker een aanrader!

Door isabel van der geld op 29-06-2015

Eugene bedankt voor de leuke rijlessen Het was altijd gezellig in de auto en je was een zeer betrokken instructeur, die op zijn tijd ook wat minder serieus kon zijn. Hierdoor heb ik niet alleen in één keer mijn rijbewijs gehaald, maar ik heb ook het gevoel dat ik deze écht heb verdient. Daarbij heb ik het ook met plezier mogen halen.

Bedankt van Galen.

Door Jarek op 13-06-2015

Beste Gertjan,

Bedankt voor de leuke lessen. Ookal ben ik heel eigenwijs je hield me toch een tegen. Helaas niet de eerste keer geslaagd. Maar de 2de keer wel. De lessen waren gezellig en als er ingegrepen moest worden legde je daarna goed uit waarom en hoe ik het de volgde keer anders moet doen. De rijschool van galen is zeker een aanrader. Bedankt Gertjan

Groetjes Emma

Door Emma op 12-06-2015

Voor de eerste keer geslaagd! Dank je Gert-jan voor de leerzame lessen. Een betere rijschool is er niet.

Door Joey Wouters op 05-06-2015

Ook ik ben de eerste keer geslaagd. Bedankt Eugene voor de leuke en leerzame lessen.

Door Wout van den Berg op 28-05-2015

Vandaag meteen de eerste keer geslaagd voor mijn rijbewijs dankzij de goede en leuke lessen van Gertjan! Ik heb heel veel geleerd en wanneer ik iets fout deed werd dat goed aan mij uitgelegd en gecorrigeerd. Het is ook fijn dat het een familiebedrijf is. Heel erg bedankt! Deze rijschool is zeker een aanrader!

Door Lindy Jansen op 28-05-2015

Verlaat je zonder een lach op je gezicht een rijles van Eugene? Dan is er iets niet goed gegaan!
Veel geleerd en uiteraard in 1 keer het rijbewijs binnen.
Bedankt voor de flexibele tijden en het inplannen en we zien elkaar in de toekomst op de weg.

Thijs A

Door Thijs Apotheker op 21-05-2015

Beste Eugene,

Bedankt voor de leuke en leerzame lessen! altijd erg gezellig in de auto, maar streng wanneer het nodig was.

Bea ook bedankt voor het plannen en het flexibel wisselen. ðŸ‘ðŸ¼

Door Danni op 18-05-2015

super tijd gehad en vooral veel geleerd!
super bedankt voor de lessen!!
groetjes jodyðŸ™ðŸ¼ðŸŽ‰

Door jody van den berg op 21-04-2015

Zoals wel meer hier ben ik in een keer geslaagd. Een zeer goede rijschool die ik zeker aan kan raden aan vrienden en kennissen.

Door Youri op 20-04-2015

In een keer geslaagd!! Graag wil ik iedereen bij van Galen hiervoor bedanken.
Leerzame ervaring die ik nooit zal gaan vergeten. Lachen, hard werken, kijken kijken kijken, muziekje, veilig rijden.

Nogmaals bedankt!

Door Bobby op 16-04-2015

Ik ben in een keer geslaagd. De lessen zijn erg goed, maar vooral leuk. Niemand komt zonder lach op zijn gezicht de auto uit. Bedankt!

Door Manuel Koot op 10-04-2015

Ik ben in een keer geslaagd. De lessen zijn erg goedaar vooral leuk. Niemand komt zonder lach op zijn gezicht de auto uit. Bedankt!

Door Manuel Koot op 10-04-2015

Ben gisteren ook geslaagd. Meteen de eerste keer. De lessen waren goed en ze hebben mij goed geholpen. Gewoon goede rijschool.

Door Luc Ceelen op 26-03-2015

Jaa ook ik ben geslaagd!!
Hartelijk bedankt voor alle gezellige rijlessen Gert-Jan! Ik vond de rijlessen altijd erg leuk en hoop dat we elkaar nog wel eens zien. Bea, bedankt dat je altijd klaarstond om lessen in te plannen en te verzetten als dat nodig was!

Door Famke op 23-03-2015

Jeee ook ik ben geslaagd! :) Dankje Eugène voor het geduld met mij en het wijzen van de weg als ik Den Bosch niet meer kon vinden. Veel succes plezier met je motorrijlessen! Ook jij bedankt Beatrice voor alles!
Zie jullie nog wel eens op de weg

Door Valerie op 21-03-2015

Bedankt voor alle goede en leerzame rijlessen Gert-Jan! Heb er veel van geleerd. En Bea bedankt voor al die planningen!

Succes met mijn vriendinnetjes die nu aan de beurt zijn :)

Door Liza op 20-03-2015

Beste Bea en Gert-jan,
Na veel geduld, af en toe (het nodige) gemopper, nog meer geduld voor afslag 47 en veel lachen, heeft Gert-jan mij stapje voor stapje naar het examen gebracht, met het resultaat dat ik in 1 keer mijn rijbewijs heb gehaald! Nogmaals bedankt voor alles!

Door Nicole op 09-03-2015

Vandaag de eerste keer geslaagd voor mijn rijbewijs!! Goede rijlessen gehad,Gert-jan bedankt voor de lessen en natuurlijk ook voor je geduld!!

Door Loes op 05-03-2015

Een prima rijschool! Ze waren altijd netjes op tijd en hebben me goed voorbereid op het examen. Zeker aan te raden.

Door Lisa op 20-02-2015

Gisteren moest ook ik eraan geloven: naar het CBR om praktijkexamen te doen. Dankzij de goede lessen van Eugene is het me gelukt in één keer te slagen. Ik heb veel kunnen lachen met Eugene tijdens de lessen maar hij is ook streng als het nodig is. Het was wel altijd gezellig, al heb ik voorlopig voldoende Slam FM gehoord. Bedankt voor de fijne rijlessen en ook Bea bedankt voor de planningen.

Top rijschool!

Door Rick op 20-02-2015

Gister mijn rijbewijs gehaald!! Rijlessen waren altijd erg leuk met Gertjan! Het waren gezellige en zeer leerzame lessen!

Bedankt voor alles!!

Susan

Door Susan op 18-02-2015

De rijles was altijd leuk en ik heb veel geleerd dankzij Gertjan. Bea bedankt voor de goede planning.
Jullie inzet en vertrouwen is top!

Door Anna op 17-02-2015

Rijbewijs halen?

Autorijschool E. van Galen helpt je op weg! Of klik hier voor een adviesles van 90 minuten