Reviews

Bekijk hieronder wat leerlingen van mijn lessen vinden.

in 1 keer geslaagd met dank aan Eugène top

Door stefan van de haterd op 01-08-2017

Super leuke lessen gehad bij Van Galen, veel gelachen tijdens het rijden.
Maar gelukkig geslaagd voor mijn rijbewijs.

Bedankt voor de leuke lessen.

Door Dylan Reinders op 04-07-2017

In 1x geslaagd voor mijn praktijk met grote dank aan eugeune (style gast)

Alleen vergeten maccie tegaan😂✅

Door Liam op 03-07-2017

Hele goede en leuke lessen gehad bij Eugene. Mijn rijbewijs in 1 keer gehaald en goede ondersteuning gehad met dingen die ik nog moeilijk vond. Zeker een aanrader!

Door Dani Boerboom op 02-06-2017

Gertjan heel erg bedankt voor de super goede lessen die je mij hebt gegeven en dat je mij meer hebt gemotiveerd om het rijden leuker te gaan vinden

Door Ellis Rosbak op 15-05-2017

Hartstikke bedankt voor de leuke lessen Eugene! Gezellige en leerzame fijne lessen bij van Galen. Bea ook erg bedankt voor alles!

Door Lars op 15-05-2017

Rijschool E. Van Galen bezorgd zeer leerzame lessen met duidelijke uitleg en goede voorbereidingen Eugene zegt waar t op staat positief en negatief word behandeld.
Het is altijd gezellig in de auto Eugene maakt er altijd een feestje van.

Super Bedankt voor de gezellige lessen

Ps: 1e x geslaagd bedankt Eugene 🎉🎉

Door Djamilla op 04-05-2017

De lessen bij E. Van Galen waren erg leerzaam en zeker ook gezellig. Door het constant herhalen van oude en nieuwe kennis en het altijd bezig zijn met het perfectioneren van je rijstijl tijdens de lessen, was ik zeer goed voorbereid op mijn examen en slaagde ik in een keer. Ik kan Eugene bij iedereen aanraden, omdat hij overal verbetering in ziet en er naar streeft het beste uit iedereen te halen. Daarnaast is het een hele gezellige en grappige jongen die de 50 uren toch wel wat dragelijker maakt. :)

Marlenka

Door Marlenka op 03-05-2017

Ben geslaagd! Met dank aan Eugene hij heeft me goed begeleid het was duidelijk en het was altijd super gezellig in de auto! Bea heeft mij ook zeker goed geholpen met het indelen van de rijlessen!

Door Jessie vd Kamp op 02-05-2017

Hallo,

Mijn ervaring met rijschool van Galen is zeker prettig geweest.
In de auto is het gezellig en de rijinstrecteur Geeft je goed les.
De rijinstrecteur geeft op een ontspannen en goede manier les.

Keep going en misschien zie ik je ooit rijden!!

Groetjes Tjeerd. Bedankt!

Door Tjeerd van Osch op 01-05-2017

Bedankt Eugène voor de leuke HUMORISTISCHE, leerzame, VEILIGE lessen! Keep it going, gas op de lollie. En geniet van je nieuwe auto!

Door Rozenn van rijen op 01-05-2017

Bedankt voor de leuke HUMORISTISCHE, leerzame, VEILIGE lessen! Keep it going, gas op de lollie.

Door Rozenn van rijen op 01-05-2017

Geslaagd voor mijn rijbewijs met hulp van de Eugene!
Hele leuke lessen gehad, maar ook heel leerzaam!
Ik ga er zeker van genieten. Dank je wel voor de hulp en wijze lessen!

Door Hugo van der Sanden op 25-04-2017

Yess geslaagd voor mijn rijbewijs mede dankzij de leerzame en gezellige lessen met gertjan. De rijlessen van 1,5 uur vond ik erg fijn niet te lang en niet te kort. Ik heb het erg naar mijn zin gehad bij rijschool van galen, ik zal de rijlessen met gertjan daarom ook wel gaan missen. Rijschool van galen, bedankt voor alle leerzame en gezellige lessen!

Groetjes,
Rowena luft

Door Rowena Luft op 18-04-2017

Hele leuke lessen gehad bij Eugene. Hij heeft er voor gezorgd dat ik na een stop van 2 jaar toch redelijk snel weer alles onder de knie had en redelijk snel mijn examen kon behalen. Eugene bedankt voor de fijne en gezellige lessen!!

Door Denise Kuijs op 15-04-2017

De afgelopen rijlessen heb ik veel geleerd van Gertjan; met als resultaat dat ik mijn rijbewijs in een keer heb gehaald.
Bedankt voor de leuke en leerzame lessen!

Door Betül op 12-04-2017

Ik en ons mam hebben het naar onze zin gehad en ik ben wonderbaarlijk in een keer geslaagd! Bedankt voor de top lessen!

Door Eric van den Elzen op 07-04-2017

Ik heb giga genoten van mijn rijlessen bij van Galen!
De lessen zijn met hun lengte van anderhalf uur perfect om zoveel mogelijk te leren.
Eugene heeft mij zeer geholpen met mijn rijden en bovenal was het ook super gezellig! (Bedankt hier ook voor!)
Ik zou deze rijschool 1000% zeker aan iedereen aanrijden, want ze denken in alles goed met je mee en aan het einde weet je precies wat je hebt geleerd.

Door Sabine op 04-04-2017

De lessen bij van Galen zijn gezellig, leerzaam en je hoeft er nooit tegenop de kijken. Dat de lessen 1,5 uur duren vond ik zelf heel erg fijn, niet te kort en niet te lang! Je wordt goed begeleid en geholpen. Eugene bedankt voor alle gezellige lessen waarin ik veel geleerd heb (en voor alle leuke verhalen) en ook Bea bedankt voor alles!

Door Anouk op 21-03-2017

De rijlessen van Gert-Jan waren zonder twijfel altijd gezellig, grappig en iets om naar uit te kijken. Dat is zeker iets, naast de ongelofelijk slechte grappen, wat ik ga missen als ik nu alleen moet rijden. De lessen en begeleiding van van Galen zijn zeker een aanrader. Zij geloven in je als je het zelf eventjes niet meer doet. Dankjewel voor alles!

Door Iris van der Flier op 12-03-2017

Ondanks mijn erge zenuwen toch voor de tweede keer geslaagd, waar ik super blij mee ben! Gertjan heel erg bedankt voor alle leerzame en gezellige lessen, met leuke gesprekken, veel gelach en af en toe een traan. Je motiverende woorden hebben zeker geholpen! En ook Bea bedankt voor het inplannen van de lessen, altijd behulpzaam als je een les wilde wisselen of een vraag had.

Door Syfra op 09-03-2017

Ik heb het altijd erg naar mijn zin gehad tijdens de rijlessen.
Het waren altijd zeer leerzame lessen! De begeleiding is top en dankzij Gertjan heb ik succesvol mijn rijbewijs kunnen halen. Zeker een aanrader! Heel erg bedankt voor alles.

Door Jacey McKeown op 01-03-2017

Bij van Galen krijg je van begin tot eind een uitstekende begeleiding. Ik heb genoten van de lessen en hier erg veel van opgestoken.
In één keer mijn rijbewijs gehaald en daarvoor ook mijn tussentijdse toets behaald.
Inplannen van de lessen word voor je gedaan en je geeft zelf aan wanneer je kan en wilt.
Zeer prettige ervaring met dit mooie familiebedrijf gehad!

Door Bas Hubertus op 24-02-2017

Ik ben altijd goed begeleid bij Van Galen. Ik weet niet hoe, maar ze hebben er voor gezorgd dat ik in één keer ben geslaagd. Echt het bewijs dat ze weten wat ze doen. Een aanrader!

Door Stef van der Wielen op 24-02-2017

Fijne rijschool ! Altijd leuke lessen gehad en een leuke en behulpzame instructeur ! Voelde me al die tijd erg op mijn gemak en wil Van Galen hier erg voor bedanken !

Door Gijs op 30-01-2017

Bedankt voor de goede ondersteuning en het geweldige geduld! Zonder jullie had ik het niet gekund!

Door Ian Koot op 23-01-2017

Een hele fijne rijschool !
Zeker een aanrader voor iedereen !

Door Jarno Schoonenberg op 20-01-2017

Dankjewel eugene voor alle lessen. Dankzij jouw geduld en de lessen heb ik mijn praktijk in een keer gehaald.

Door ceryl van der Leeuw op 21-10-2016

Dankzij gert jan in een keer m'n theorie gehaald en dankzij de leuke leerzame lessen met eugene m'n rijbewijs gehaald.

Door Dorus van de Wetering op 19-10-2016

Dankzij rijschool Van Galen heb ik in één keer mijn theorie en praktijk examen gehaald.
Bedankt voor alles, jullie hebben er weer een tevreden klant bij :)

Door Monika op 17-10-2016

Rijbewijs halen?

Autorijschool E. van Galen helpt je op weg! Of klik hier voor een adviesles van 90 minuten