Reviews

Bekijk hieronder wat leerlingen van mijn lessen vinden.

ik vond op het begin van het lessen dat alles een beetje moeilijk was en dat het allemaal zo snel ging.
daarna toen ik het meeste onder de knie kreeg werd het alleen nog maar moeilijker met spiegels kijken en het scannen.
daarna toen ik dat onder de knie had ging Gertjan op ieder klein puntje letten.
Daardoor ben ik met vlag en wimpel geslaagd :D
gr Wouter.

Door wouter vd broeke op 18-04-2011

He Gert-Jan,

Bedankt voor alles! Het was een geweldige ervaring en ik ben blij dat ik in een keer ben geslaagd! je ziet me waarschijnlijk nog wel rijden en ik jou.

Gr. Arno

Door Arno op 01-04-2011

he gert jan nog bedankt voor de gezellige rijlessen, kon goed buurte met je. en goedkoop en me rijbewijs in 1 keer gehaald dus zal jou ook zeker aanraden bij andere mensen. ik zie je vast nog wel een keer. houdoe en bedankt he!!

gr, ricardo

Door ricardo op 23-03-2011

Hee Gertjan,
Mij is het gelukt mijn theorie en praktijk in 1 keer te halen. Dit alle dankzij jou. Ik wil je super erg bedanken want we hebben het echt te gezellig gehad tijdens de rijlessen en ik zag er nooit tegen op.
Super veel succes in de toekomst en hopelijk tot ooit!
Groetjes Christel

Door Christel van Dal op 22-03-2011

van galen is de BESTE RIJSCHOOL ever!!!!!!!!!!!!! lekkergoedkoop en je haalt hem ALTIJD EN ALLES DE EERSTE KEER GEWOON DOEN!!!! ciaooo en bedankt he gertjan!!!

Door Rowan op 18-03-2011

Heey Gert-jan,
GESLAAGD!!!!!
Heel erg bedankt groetjes Guus

Door Guus Huybers op 16-03-2011

Hoi Gert-jan,
Ik ben zo blij dat ik vandaag mijn rijbewijs voor de eerste keer heb gehaald en dit alles dankzij jou
heel erg bedankt en tot snel want nu wil ik ook mijn aanhanger rijbewijs

Door Claire Versteijnen op 28-02-2011

HAllo Gert-Jan!!

Een beetje laat, mijn excuses!! Maar wat een vreugde zeg, ik heb nou eindelijk mijn rijbewijsje jaaaaaaah!!!:D:D Ik ben heel blij dat ik bij jou gelest heb. Je hebt me dat stukje zelfvertrouwen teruggegeven wat ik net miste. Zonder jou had ik het echt niet gehaald. Heel erg bedankt voor alle support en lessen!!

Groetjes Alissa!

Door Alissa Vos op 28-02-2011

Gert-jan,
bedankt voor de leuke en leerzame lessen maar nu mag ik het zelf gaan doen dit alles dankzij jou heel erg bedankt

Door Karin van de Steen op 25-02-2011

Heey Gert-jan,

Heeeel erg bedankt voor al de leuke en leerzame lessen zonder jou was het nooit gelukt om mijn rijbewijs te halen heel erg bedankt Alissa

Door Alissa Vos op 24-02-2011

Hee Gert-Jan,

Dankjewel voor dat je me zo snel hebt leren autorijden, en vanaf nu
moet ik het toch echt zelf gaan doen! haha

Heb net meteen mijn rijbewijs aangevraagd, duurde echt uren op dat
stomme gemeentehuis, maar nu kan ik je binnenkort wel lastig gaan
vallen op de weg!

Als ik je tegenkom zal ik wel naar je zwaaien!

xx Kim

Door Kim van der Steen op 24-02-2011

heeey Gertjan!

bedankt voor alle leuke en leerzame lessen!
ik vond het leuk om te doen, mensen zeggen wel is na een paar lessen word het saai, maar dat had ik totaal niet!
we hebben veel gelachen onderweg .
alleen toch komt denbosch echt mijn neus uit haha , daar zal ik voorlopig niet meer komen.
Vanaf vandaag 21-02-2011 mag ik het toch echt zelf gaan doen en dat alles te danke aan jou !!


xx Tamara

Door Tamara kempenaar op 21-02-2011

Helaas lukte het me niet om een entry in je gastenboek te zetten, dus daarom even
zo. ;-)
Het is alweer even geleden, dus ik weet niet of je me nog kent, maar in 2004 heb jij
ook mij vol humor en toewijding aan mijn rijbewijs geholpen. (Destijds nog bij
Smits). Vandaag viel plots mijn oog op iets. Ik woon tegenwoordig in Heesch en was
bezig met mijn rondje hardlopen, toen ik een lesauto voorbij zag komen met de naam
\'Van Galen\' Oss. Ik geloof niet in toeval, dus ik ben eens even gaan spieken, en
jawel ik vond deze site! Wat ontzettend leuk dat je voortaan je eigen rijschool
hebt! Ik heb je destijds nog kunnen laten weten via een sms dat ik -zoals beloofd-
mijn C rijbewijs en CCV-b heb behaald, maar jammer genoeg heb ik je niet meer kunnen
laten weten dat daar in 2008 ook nog het E bij C bij is gekomen. En dat heb ik in
beginsel toch echt mede dankzij jou behaald!
Och, ik vond het zo leuk deze website te vinden, nu kan ik het toch nog eventjes
vertellen. De volgende keer als je in Heesch een klein vrouwtje ziet hardlopen,
vergeet niet even te kijken, beloof ik dat ik ook op zal letten en even zal zwaaien.
;-)

Groetjes,
Claudia (Bussemaker)

Door Claudia Bussemaker op 16-02-2011

Vandaag 16-2-2011 heb ik mijn rijbewijs gehaald.
Gertjan Bedankt voor alles.
ik heb super gezellige lessen met je gehad, ik heb gelachen maar toch ook veel geleerd, maar nu ga ik het alleen doen, en zal je vast nog wel op de weg tegen komen, maar als ik jou was zou ik binnen blijven, weer één gevaar op de weg erbij :D.

xxx Melissa

Door Melissa Kempenaar op 16-02-2011

Hoi Gert-jan heel erg bedankt voor al die gezellige lessen maar vanaf vandaag 08-02-2011 ben ik blij dat ik het alleen mag gaan doen

Door Manon versteijnen op 08-02-2011

Gert-jan,
Heel erg bedankt voor de leuke maar vooral leerzame lessen.
Maar vanaf vandaag 19-01-2011 mag ik het helemaal alleen gaan doen hihi

Door Steffanie v/d Gein op 19-01-2011

08-01-2011
Hoi gert-Jan. Mede dankzij jou ben ik deze week geslaagd voor mijn rijbewijs.
Bedankt voor alles! Groetjes.

Yvonne van den ven

Door Yvonne van den ven op 08-01-2011

Yoehoe geslaagd op 14-12-2010
heel erg bedankt Gert-jan

Door Tara Klerks op 17-12-2010

25-11-2010

Bedankt voor al de leerzame en waardevolle lessen en behalen van men rijbewijs op een korte termijn.

Door Eugene van Galen op 29-11-2010

22-11-2010
Yesss in 1 keer geslaagd heel erg bedankt

Door Stan van den Oever op 29-11-2010

Gert-Jan
Bedankt voor de fijne en waardevolle lessen

Door Claudia op 03-08-2010

Rijbewijs halen?

Autorijschool E. van Galen helpt je op weg! Of klik hier voor een adviesles van 90 minuten