Reviews

Bekijk hieronder wat leerlingen van mijn lessen vinden.

Bedankt Eugène voor de leuke HUMORISTISCHE, leerzame, VEILIGE lessen! Keep it going, gas op de lollie. En geniet van je nieuwe auto!

Door Rozenn van rijen op 01-05-2017

Bedankt voor de leuke HUMORISTISCHE, leerzame, VEILIGE lessen! Keep it going, gas op de lollie.

Door Rozenn van rijen op 01-05-2017

Geslaagd voor mijn rijbewijs met hulp van de Eugene!
Hele leuke lessen gehad, maar ook heel leerzaam!
Ik ga er zeker van genieten. Dank je wel voor de hulp en wijze lessen!

Door Hugo van der Sanden op 25-04-2017

Yess geslaagd voor mijn rijbewijs mede dankzij de leerzame en gezellige lessen met gertjan. De rijlessen van 1,5 uur vond ik erg fijn niet te lang en niet te kort. Ik heb het erg naar mijn zin gehad bij rijschool van galen, ik zal de rijlessen met gertjan daarom ook wel gaan missen. Rijschool van galen, bedankt voor alle leerzame en gezellige lessen!

Groetjes,
Rowena luft

Door Rowena Luft op 18-04-2017

Hele leuke lessen gehad bij Eugene. Hij heeft er voor gezorgd dat ik na een stop van 2 jaar toch redelijk snel weer alles onder de knie had en redelijk snel mijn examen kon behalen. Eugene bedankt voor de fijne en gezellige lessen!!

Door Denise Kuijs op 15-04-2017

De afgelopen rijlessen heb ik veel geleerd van Gertjan; met als resultaat dat ik mijn rijbewijs in een keer heb gehaald.
Bedankt voor de leuke en leerzame lessen!

Door Betül op 12-04-2017

Ik en ons mam hebben het naar onze zin gehad en ik ben wonderbaarlijk in een keer geslaagd! Bedankt voor de top lessen!

Door Eric van den Elzen op 07-04-2017

Ik heb giga genoten van mijn rijlessen bij van Galen!
De lessen zijn met hun lengte van anderhalf uur perfect om zoveel mogelijk te leren.
Eugene heeft mij zeer geholpen met mijn rijden en bovenal was het ook super gezellig! (Bedankt hier ook voor!)
Ik zou deze rijschool 1000% zeker aan iedereen aanrijden, want ze denken in alles goed met je mee en aan het einde weet je precies wat je hebt geleerd.

Door Sabine op 04-04-2017

De lessen bij van Galen zijn gezellig, leerzaam en je hoeft er nooit tegenop de kijken. Dat de lessen 1,5 uur duren vond ik zelf heel erg fijn, niet te kort en niet te lang! Je wordt goed begeleid en geholpen. Eugene bedankt voor alle gezellige lessen waarin ik veel geleerd heb (en voor alle leuke verhalen) en ook Bea bedankt voor alles!

Door Anouk op 21-03-2017

De rijlessen van Gert-Jan waren zonder twijfel altijd gezellig, grappig en iets om naar uit te kijken. Dat is zeker iets, naast de ongelofelijk slechte grappen, wat ik ga missen als ik nu alleen moet rijden. De lessen en begeleiding van van Galen zijn zeker een aanrader. Zij geloven in je als je het zelf eventjes niet meer doet. Dankjewel voor alles!

Door Iris van der Flier op 12-03-2017

Ondanks mijn erge zenuwen toch voor de tweede keer geslaagd, waar ik super blij mee ben! Gertjan heel erg bedankt voor alle leerzame en gezellige lessen, met leuke gesprekken, veel gelach en af en toe een traan. Je motiverende woorden hebben zeker geholpen! En ook Bea bedankt voor het inplannen van de lessen, altijd behulpzaam als je een les wilde wisselen of een vraag had.

Door Syfra op 09-03-2017

Ik heb het altijd erg naar mijn zin gehad tijdens de rijlessen.
Het waren altijd zeer leerzame lessen! De begeleiding is top en dankzij Gertjan heb ik succesvol mijn rijbewijs kunnen halen. Zeker een aanrader! Heel erg bedankt voor alles.

Door Jacey McKeown op 01-03-2017

Bij van Galen krijg je van begin tot eind een uitstekende begeleiding. Ik heb genoten van de lessen en hier erg veel van opgestoken.
In één keer mijn rijbewijs gehaald en daarvoor ook mijn tussentijdse toets behaald.
Inplannen van de lessen word voor je gedaan en je geeft zelf aan wanneer je kan en wilt.
Zeer prettige ervaring met dit mooie familiebedrijf gehad!

Door Bas Hubertus op 24-02-2017

Ik ben altijd goed begeleid bij Van Galen. Ik weet niet hoe, maar ze hebben er voor gezorgd dat ik in één keer ben geslaagd. Echt het bewijs dat ze weten wat ze doen. Een aanrader!

Door Stef van der Wielen op 24-02-2017

Fijne rijschool ! Altijd leuke lessen gehad en een leuke en behulpzame instructeur ! Voelde me al die tijd erg op mijn gemak en wil Van Galen hier erg voor bedanken !

Door Gijs op 30-01-2017

Bedankt voor de goede ondersteuning en het geweldige geduld! Zonder jullie had ik het niet gekund!

Door Ian Koot op 23-01-2017

Een hele fijne rijschool !
Zeker een aanrader voor iedereen !

Door Jarno Schoonenberg op 20-01-2017

Dankjewel eugene voor alle lessen. Dankzij jouw geduld en de lessen heb ik mijn praktijk in een keer gehaald.

Door ceryl van der Leeuw op 21-10-2016

Dankzij gert jan in een keer m'n theorie gehaald en dankzij de leuke leerzame lessen met eugene m'n rijbewijs gehaald.

Door Dorus van de Wetering op 19-10-2016

Dankzij rijschool Van Galen heb ik in één keer mijn theorie en praktijk examen gehaald.
Bedankt voor alles, jullie hebben er weer een tevreden klant bij :)

Door Monika op 17-10-2016

Ondanks dat ik zo eigenwijs ben, is het je toch gelukt om er voor te zorgen dat ik mijn rijbewijs heb gehaald. Gertjan heel erg bedankt voor alles, ik zal onze gesprekken missen.

Door Elaine van Weerdenburg op 06-10-2016

In 1 keer geslaagd! Was nooit gelukt zonder Gert-Jan, die nooit zijn geduld in me veloor, hoe moeizaam het soms ook ging. Een hoop leuke momenten gehad! Stiekem ga ik de rijlessen toch wel missen, maar ben blij dat ik nu zelf de weg op kan

Door Lisa de Reuver op 29-09-2016

Met genoeg geduld en voldoende lessen is alles mogelijk. Elk lesuur was het waard.

Door Douwe Kuipers op 26-09-2016

Ik heb hele fijne lessen gehadn bij Gert-Jan. Helaas ben ik door de zenuwen de eerste keer gezakt, maar met een faalangstexamen de tweede keer is het helemaal gelukt!

Door Ellen van de Logt op 22-09-2016

Ik heb lessen gehad bij Eugene, die waren heel leerzaam en ook gezellig. Door de theorie lessen ben ik uiteindelijk geslaagd en mijn praktijk heb ik in 1 keer gehaald door de leerzame lessen :)
Ik zou Van Galen zeker aanraden!

Bedankt voor alles Gert-Jan, Bea en Eugene!

Door Nina Nyarko op 03-08-2016

Geslaagd! Alles in 1 keer! Super blij. Zonder de 2 les ochtenden/middagen had ik mijn theorie niet in 1x gehaald. Dat was ideaal! Ik had Gert-jan als instructeur, ik voelde me op m'n gemak in de auto en het was ook nog eens gezellig! Bedankt van Galen!

Door Bowien op 14-07-2016

Rijlessen met een lach! Met veel plezier gelest bij jullie, ik ben heel blij dat ik in 1x geslaagd ben. Dankjewel Gert-Jan voor de gezellige lessen, het lachen en niet te vergeten: je geduld!! :) Jullie zijn een echte aanrader

Door Ilona op 07-07-2016

Een erg goede ervaring overgehouden aan de rijschool, en vooral mijn instructeur Eugene. Veel gelachen, maar ook snel kunnen overschakelen naar de serieuze en leerzame kant. Hierdoor veel vertrouwen gekregen, en meteen de eerste keer geslaagd!

Door Hugo op 04-07-2016

Ik had rijles bij Eugene, het waren leuke en leerzame rijlessen.
En hij legde alles heel goed uit! Heb me rijbewijs snel en in een keer gehaald.
Zeker een aanrader om bij rijschool van galen te lessen!

Groetjes Dewi

Door Dewi op 04-07-2016

Ik heb altijd hele gezellige en vooral leerzame lessen bij jullie gehad!
Tijdens de lessen hebben we veel gelachen, ik kon echt mezelf zijn. ðŸ˜
Gertjan laat je pas opgaan als je het rijden echt goed onder de knie hebt en dat vond ik erg fijn.
Bea houdt altijd goed rekening met het inplannen van de lessen, als er een keer iets tussen kwam kon het vrijwel altijd geruild worden.

Gertjan en Bea, bedankt voor de leuke lessen! 🚘ðŸ‘ðŸ½

Door Dune op 20-06-2016

Rijbewijs halen?

Autorijschool E. van Galen helpt je op weg! Of klik hier voor een adviesles van 90 minuten