Reviews

Bekijk hieronder wat leerlingen van mijn lessen vinden.

Vandaag voor het eerst op geweest voor m'n rijbewijs, en meteen geslaagd!
Wat een goede rijschool is dit!
Het was niet altijd even leuk tijdens de rijles, maar ik heb ook heel veel gelachen met Gertjan!

Bea, Gertjan en Eugene, super bedankt voor alle hulp en uitleg!

Door Geert van den Helm op 31-03-2014

Hallo Gertjan, Bea en Eugene,

Harstikke bedankt voor alle goede en leerzame lessen, en mij hierbij helpen om mijn rijbewijs in één keer te halen.

Voor iedereen die nog twijfelt! Deze rijschool is zeker een aanrader.

Harstikke bedankt allemaal!

Door Joost Pereboom op 24-03-2014

Afgelopen vrijdag ben ook ik geslaagd voor m'n rijbewijs. De eerste keer!

Ik heb les gehad van Jo, en nadat hij met pensioen was heeft Nico het overgenomen. Dit heb ik totaal niet als vervelend ervaren.

Lessen bij van Galen heb ik altijd erg fijn gevonden. De sfeer is ontspannen en vlot. De instructeur doet erg zijn best voor je. Achteraf vind ik dus ook dat rijschool van Galen een goede keuze voor me is geweest!

Bedankt!

Door Dyonne op 23-03-2014

vanmorgen geslaagd voor rijbewijs super blij bedankt Gertjan Bea en Eugen
was echt toppie beter had het niet gekund

Door marcel op 17-03-2014

Beste Jo, Nico, Gert-Jan en Bea,

Vandaag in 1 keer geslaagd :) voor mijn rijbewijs! Dit heb ik aan jullie te danken. Ik vind rijschool van Galen een super fijne rijschool en zou de mensen die nog een rijschool zoeken dan ook zeker aanraden naar van Galen te komen
Annemiek

Door Annemiek Vendelmans op 17-03-2014

Beste Bea,
Graag wil ik iedereen heel erg bedanken voor alles wat ze voor mij gedaan hebben!! ik ben echt heel blij met mijn rijbewijs en ben jullie daar zeer dankbaar voor!! alsnog heel erg bedankt en misschien tot ziens
Gr Annemiek

Door Annemiek Vendelmans op 17-03-2014

Na twee keer zakken heb ik dan eindelijk mijn rijbewijs gehaald. Bedankt Gertjan en Bea!

Door Lauren op 27-02-2014

Hartstikke bedankt voor het helpen van het behalen van mijn rijbewijs en gezelligheid natuurlijk!

Zeker een aanrader en nog veel succes in de toekomst

Door Peter op 26-02-2014

Laatst mijn rijbewijs in een keer gehaald. Gertjan en Bea, super bedankt voor alle informatie, hulp, adviezen en lessen. Jullie zijn zeker een aanrader. We gaan elkaar nog zeker tegenkomen. Ik heb veel schik gehad en veel geleerd, onwijs bedankt !

Groetjes, Mitchell

Door Mitchell op 15-02-2014

Ik wil jullie graag heel erg bedanken, en vooral Gertjan die het met mij keer op keer in de auto heeft kunnen volhouden. Ben ontzettend blij dat ik bij jullie zo snel mijn rijbewijs heb kunnen halen!
Groetjes Sanne

Door Sanne op 04-01-2014

Lieve Gert-Jan en Bea,

Ontzettend bedankt voor alles! Ik heb de lessen altijd heel leuk en leerzaam gevonden en ben daardoor meteen de eerste keer geslaagd :) Zal het echt gaan missen!

Groetjes Annedee

Door Annedee Lamers op 24-12-2013

Beste Jo,
Bedankt voor alles!
Zonder jou was het niet gelukt.
Heb een leuke tijd gehad!
Liefs, Keli

Door Keli verboord op 16-12-2013

Jo, bedankt voor de leuke gezellige leerzame rijlessen !
Eugene en Bea bedankt voor de hulp met de auto theorie.

Groetjes Iris

Door Iris van Oort op 14-12-2013

Gertjan , super bedankt dat je zoveel geduld met mij had!
En ook al had ik soms moeilijk, we kwamen er toch uit.
En ik zal je mooie zangtalent missen hoor !
Bea super bedankt voor de steun, zonder jullie had ik het nooit gehaald!
groetjes Simone

Door Simone Jansen op 28-11-2013

Beste Gert-jan en Bea,

Ik heb een super gezellige tijd achter de rug, het lessen heb ik altijd met plezier gedaan bij jullie met uiteindelijk als resultaat een mooie beloning: rijbewijs!!

Ik wil jullie heel erg bedanken voor alles, want zonder jullie had ik het niet gered!

Liefs Evy

Door Evy van den Broek op 27-11-2013

Jo ,Bedankt voor de goede begeleiding
Gr Justin Konings

Door Justin Konings op 01-11-2013

Fam van Galen
Bedankt voor jullie ondersteuning.
mede daardoor is onze Wout nou geslaagd
Christan,Marleen en wot van Oorschot

Door Wout van Oorschot op 29-10-2013

Hallo Bea en Gert-Jan
Hartelijk dank voor de goede zorgen.
Hartelijke groetjes
Moeder van Dylan van Eck

Door Dylan van Eck op 29-10-2013

Hallo Gertjan, Bea en Eugene,

Ik wil jullie allemaal hartelijk bedanken voor de goede zorgen de afgelopen maanden. Ik heb de rijlessen met plezier gevolgd.

Ik zou Autorijschool Van Galen écht aanraden.

Bedankt voor alles. Ik heb er al veel veilige kilometers opzitten!!

Groetjes Rachel

Door Rachel van de Ven op 25-10-2013

Hoi rijschool van Galen,
Beetje laat, maar nu ik al twee maanden m'n rijbewijs heb kan ik met zekerheid zeggen dat ik blij ben dat ik goed opgeleid ben en met een gerust hart het autotje van mama mee krijg :)
Alsnog hartstikke bedankt voor de fijne service!
Groetjes Antoinette

Door Antoinette op 20-10-2013

Hallo Gertjan, Bea en Eugene!

Ik ben op 08-10-2013 geslaagd voor mijn rijbewijs en daarom bedankt voor de fijne en de leerzame maanden bij jullie rijschool! Ik heb een erg leuke en gezellige tijd bij jullie gehad! Ik heb al lekker veel kilometertjes kunnen maken met mijn autootje. Ik zal jullie bij iedereen aanraden!

Groetjes Carly Verhagen.

p.s. Gertjan ik wacht nog op mijn snicker!

Door Carly Verhagen op 17-10-2013

Hallo Gertjan, Bea en Eugene,

Ook ik heb dan vanmorgen mijn rijbewijs binnen gehaald dankzij jullie rijschool. De laatste paar maanden heb ik met veel plezier jullie rijlessen gevolgd en ben zeer te spreken over jullie samenwerking met leerlingen. Ik zal jullie in het vervolg bij iedereen aanraden om bij Autorijschool van Galen je rijbewijs te halen.

Nogmaals bedankt en veel plezier op jullie vakantie die jullie echt verdienen.

Groetjes

Door Nicky van Gruijthuijsen op 08-10-2013

Beste Gertjan, Bea en Eugène,

Ik wil Julie alle drie bedanken voor de samenwerking.

Het was een leerzame periode en ik kijk er positief op terug.

Bedankt

Door mike hoogendam op 07-10-2013

Lieve Gertjan en Bea,

Ik wil jullie graag bedanken voor de goede begeleiding en gezellige rijlessen.
Als ik er eventjes geen zin meer in had, kwam mijn zin altijd weer terug door jullie.
De rijlessen ga ik toch wel missen.

Heel veel succes en goede jaren nog toegewenst.

Groetjes Renate

Door Renate van Nistelrooij op 01-10-2013

Het heeft lang geduurd, veel geld gekost, maar toch nog goed resultaat behaald. Dank je voor je inzet, uitleg en veel success verder met derde generatie rijschool. Tot ziens

Tong

Door Tong op 26-09-2013

Hallo Gert Jan en Bea,
Voor onze vakantie kwam het er niet van maar we willen nog hartelijke bedanken voor alles wat jullie gedaan hebben.
Om onze Jasper te laten slagen voor zijn rij-examen

Groetjes, Coen en Alice Liedenbaum

Door Jasper Liedenbaum op 26-09-2013

Hallo Bea en Gert-Jan,
Yes, Yes na een vervelende ervaring zo'n 12 jaar terug bij een andere rijschool en mede mijn faalangst heb ik samen met en door jullie hulp nu toch het roze pasje op zak. Het heeft iets in mijn leven afgesloten en een nieuwe toekomst geopend. Ik ben jullie ontzettend dankbaar daarvoor, kan het eigenlijk nog niet eens bevatten....
Heel veel suc6 met alles wat nog gaat komen x Judith (Gekske)

Door judith op 13-09-2013

Beste Gert-Jan ^amp^ Bea!

Ik had het niet beter kunnen treffen dat ik mijn rijbewijs heb kunnen behalen binnen een periode van bijna 2 maanden. En dit mede dankzij autorijschool van Galen!

Mijn schoonmoeder heeft een neusje voor kwaliteit en niet voor niets kwam de zoektocht dan ook uit bij rijschool van Galen. Zelf deed ik ook even research naar het slagingspercentage en wat me opviel was dat jullie uitblinken met het laten slagen van leerlingen. Na ook dit gastenboek te hebben doorgenomen waar veel goede reacties op stonden legde ik me neer bij de keuze van mijn schoonmoeder en koos er dan uiteindelijk voor om te gaan lessen bij van Galen.

De eerste weken gingen naar mijn gevoel wat moeizaam, maar Gert-Jan had het geduld en de expertise om kwaliteiten bij me aan te wakkeren om me hier doorheen te slepen. Elke les heb ik veel kennis opgedaan en geleerd om het nu ook daadwerkelijk toe te passen zonder Gert-Jan naast me als beschermengel. Had niet verwacht dat ik al aankomende donderdag mijn rijbewijs op het gemeentehuis kan ophalen. Mijn doelstelling voor deze vakantie is behaald en kan nu eerder dan verwacht een vakantie boeken. Gert-Jan ^amp^ Bea, jullie werkwijze verdiend een dik compliment.

Wil jullie verder in de toekomst veel succes wensen en zal jullie zeker aanbevelen aan een ieder die zijn rijbewijs wilt halen!

Groetjes Kevin

Door Kevin L op 03-08-2013

Bedankt voor de gezellige maanden Gert-Jan! Ik zal je wel gaan missen naast me in de auto nu ik mijn rijbewijs heb, en dat nog wel in één keer. Mijn eerste ritjes zitten er al op, misschien kom ik je onderweg nog wel eens tegen.

Groetjes Lieke

Door Lieke van Hooft op 01-08-2013

beste Gertjan en Bea,

na een wat stroef begin en veel rijlessen ben ik dan eindelijk geslaagt. ik wil jullie bedanken voor alle goedbedoelde adviezen en tips, ik zal jullie zeker aanbevelen bij andere nog heel veel succes met jullie autorijschool en ik ga nu vol goede moed beginnen aan mijn leven als chauffeur.

bedankt,

dex ceelen

Door Dex Ceelen op 12-07-2013

Rijbewijs halen?

Autorijschool E. van Galen helpt je op weg! Of klik hier voor een adviesles van 90 minuten