Reviews

Bekijk hieronder wat leerlingen van mijn lessen vinden.

Rijles krijgen op een leuke en leerzame manier is hier zeker aan de orde. Altijd met zin de auto ingestapt en ook zo fijn dat je 2x in de week kunt lessen, dat zorgt ervoor dat je binnen een redelijk korte tijd je rijbewijs hebt! Echt top top top

Door Jill van Duijnhoven op 15-11-2019

Binnen redelijk snelle tijd mijn rijbewijs behaald met ontzettend veel schik. Heel veel gelachen met Eugene. Daarnaast heeft hij me ook heel erg goed geholpen om me helemaal klaar te maken voor het behalen van mijn rijbewijs. Geen moment spijt gehad om hier ooit te gaan lessen!

Door Kevin Michelbrink op 13-11-2019

Ik heb zeker geen spijt van rijles te volgen bij van Galen, rij instructeur is altijd in een goede stemming en wijst je er goed op wat je fout doet en wat je had moeten doen. Beter kan gewoon niet om iets te leren en plezier in te blijven houden. Bedankt voor deze bijzondere ervaring familie van Galen

Door Jens op 05-11-2019

Super bedankt voor de leuke lessen!

Wil je lachen tijdens je rijlessen, Ben je hier zeker aan het goede adress!

Door Max F. op 01-11-2019

Hartelijk bedankt voor de leuke en leerzame lessen en ook voor tijd. Ik ben tevreden. Groetjes voor allemaal van team.

Door Monika op 24-10-2019

Het is een fijne rijschool,als iets niet naar wens is en je meldt het wordt het goed opgelost en er wordt goed gecommuniceerd. Ook de lessen zelf zijn serieus maar je kunt ook zeker lachen en het is natuurlijk belangrijk dat je het naar je zin hebt!
Dus wil jij je rijbewijs halen, dan zou ik je hier zeker aanmelden!

Door Ralph op 18-10-2019

Bedankt voor alle leuke en leerzame lessen! Altijd fijn kunnen lessen bij deze rijschool

Door Sydney Owusu op 01-10-2019

Bedankt voor de leuke en leerzame rijlessen! Goede begeleiding en een gezellige rijinstructeur!

Door Tessel van Haaren op 18-09-2019

Aardige instructeurs om mee te rijden en ze leggen alles goed uit ðŸ‘

Door Randy Bevers op 16-09-2019

Bedankt voor de leuke gezelige leerzame rijlessen

Door Kay van de ven op 05-09-2019

Bedankt voor alle leerzame en gezellige lessen. Er word veel meegedacht met de leerling en ook word er goed op de ontwikkelpunten gelet.
Nogmaals bedankt!

Door Jarno Streuper op 27-08-2019

Ik ben echt heel blij dat ik mijn rijbewijs heb gehaald. Ik ben in 1 keer geslaagd en dat komt mede door de goede rijlessen die ik van Eugene heb gehad. Er hing een goede sfeer in de wagen en tegelijkertijd Eugene wist me de juiste tips te geven en tot me door te dringen.

Door Timo van Hoorn op 23-08-2019

Was echt fijn om bij te lessen. Ben in 1 keer geslaagd en ben ondersteund waar nodig was.

Door Nick Boers op 22-08-2019

In 1x geslaagd! Met dank aan Eugene hij heeft me op een goede , gezellige en leerzame manier begeleid naar het behalen van mijn rijbewijs.

Door Maureen Tayari op 24-07-2019

Zeer goede rijschool, een echte aanrader!
Duidelijke uitleg en veel ervaring.

Deze rijschool leert je pas echt autorijden en dat ook nog is in een mooie auto😉

Door Sven Peters op 10-07-2019

Bedankt Gertjan voor alle leerzame lessen, mede dankzij jou heb ik mijn theorie en praktijk in een keer kunnen behalen. Bedankt Eugene voor de laatste les en vermakelijke gesprek over auto's.
Bedankt Bea voor het plannen en de snelle reacties!

Door Johnny Li op 21-06-2019

Fijne instructeurs die goede uitleg geven, erg gericht te werk gaan en een leuke sfeer in de auto. Gert-Jan en Eugene bedankt voor de lessen die jullie mij hebben gegeven en Bea bedankt voor het maken van goede en flexibele planningen.

Door Huib de Waal op 21-06-2019

Het is een fijne rijschool. Je leert alles goed en alles word duidelijk uitgelegd, en ik ging met plezier lessen omdat het altijd gezellig en duidelijk was. Examen in 1x gehaald.

Door Wesley kuijpers op 25-02-2019

Gert-jan’s voet zat altijd bij het gaspedaal! We wilden vooruit, het meeste eruit halen. We gingen altijd voor de volle honderd. Als ik een keertje moe was hoefde Gert-Jan maar een keer op de rem te stampen en dan was ik weer klaar wakker. De lessen waren altijd gezellig en Gert-Jan was altijd goed gemutst. Natuurlijk in 1x geslaagd net zoals bijna alle leerlingen van Gert-Jan. Bedankt Gert-Jan en Bea voor de goede zorgen.

Door Joup van Grinsven op 15-02-2019

Het is een Fijne rijschool en helpen je ook goed als iets moeilijk gaat. Het is altijd gezellig in de auto en ze laten je op je gemak voelen. Super bedankt !!!

Door Rens de Jong op 05-02-2019

Super lessen
Bedankt !!

Door Saar op 31-01-2019

Nadat ik eerst bij een andererijschool slecht les had gehad kwam ik bij van galen. Hier heb ik in een paar maanden tijd hele fijne les gehad. Als er iets was dachten zij met mij mee om tot een oplossing te komen .
Super bedankt!

Door Guido Streuper op 31-01-2019

Heel leuke en leerzamen lessen!
In een keer geslaagd, super blij mee.
Bedankt voor alle leuke lessen, alles was ook top geregeld !
Bedankt Gert-Jan!

Door Guusje op 25-01-2019

In 1x mijn rijbewijs gehaald. Ook altijd hele leuke, maar ook leerzame rijlessen gehad. Gertjan bedankt voor al het geduld en de gezelligheid en Bea voor het plannen.

Door Feyza op 24-01-2019

Super!!!

Door Sam op 22-01-2019

Zeer tevreden met het resultaat. Fijne en duidelijke lessen. Communicatie was uitstekend. En natuurlijk in één keer geslaagd,
Gert-Jan, bedankt!

Door Thijs van Grinsven op 16-01-2019

Altijd leuke, gezellige maar ook leerzame rijlessen gehad. Eugene bedankt!

Door Lisa op 15-01-2019

Gezellige instructeur en hij leert je het snel en goed aan zodat je het niet zal vergeten op je examen.
Zeker een aanrader om bij E. Van Galen te gaan lessen.
Ik heb veel uren in zijn lesauto doorgebracht. Het waren vaak gezellige en leerzame uren.
Nu kan ik eindelijk zeggen dat ik mijn
Rijbewijs heb gehaald (na 2 keer), maar geslaagd is geslaagd

Door Ruben op 02-01-2019

In 1 keer gehaald! De lessen waren super en het was altijd gezellig in de auto! Bedankt!

Door Nando van Ballegooij op 23-12-2018

Ik heb een erg fijne ervaring gehad. Ik vond het fijn hoe de lessen waren en de gezelligheid in de auto. Er word duidelijk uitgelegd en alles besproken wat wel en niet goed ging.

Door Melle van Esch op 20-12-2018

Rijbewijs halen?

Autorijschool E. van Galen helpt je op weg! Of klik hier voor een adviesles van 90 minuten