Reviews

Bekijk hieronder wat leerlingen van mijn lessen vinden.

Eugene leidt je uitstekend op tot zelfstandige bestuurder. En naast dat ik veel heb geleerd heb ik ook veel gelachen! Tnx Eugene! Rijbewijs in de pocket! :)

Door Jelle Lamers op 06-06-2023

Het waren hele fijne en gezellige lessen. Veel geleerd en ook in een keer geslaagd! Je kan tijdens de les gezellig kletsen en krijgt goede uitleg.

Door Roos op 18-05-2023

Zeer goede rijschool. Beide kinderen de eerste keer geslaagd!

Door Ingrid op 11-04-2023

Lessen heel prettig ervaren en elke les is wel super gezellig en leerzaam, en een zeer kundige rijinstructeur Eugene bedankt!

Door Tygo Schentke op 11-04-2023

De lessen waren altijd super gezellig en fijn. Eugene is erg gezellig maar ook serieus als het moet. Alles word erg fijn en duidelijk uitgelegd. Het was een super fijne ervaring en ik wil Eugene en Bea bedanken voor alles!

Door Zümra op 06-04-2023

Ik heb een erg fijne ervaring opgedaan bij rijschool E. Van Galen. De lessen waren leerzaam doordat Eugene op een duidelijke en geduldige manier uitlegt en laat je niet slecht voelen als je een foutje maakt. Kijkt met je waar je verbeter punten zijn en helpt je zelfverzekerder de weg op te gaan. Keek vaak uit naar de lessen omdat het altijd gezellig was. Ik ben ook in één keer geslaagd voor mijn praktijkexamen! Veel bedankjes Eugene en Bea! :)

Door Hajar op 18-03-2023

geweldige vent is het, lestijden worden altijd goed optijd geregeld en gewoon een leuke ervaring om hier les te hebben gehad. En in 1 keer geslaagd door de goede lessen ;).

Door Tom Fischer op 17-02-2023

Tijdens de lessen altijd een gezellige tijd gehad samen met Eugene. Ook wordt alles voor je geregeld en hoef je alleen door te geven wanneer je kan, Top dus. Natuurlijk ook veel geleerd en nu m’n rijbewijs gehaald!!!

Door Gijs Hol op 16-01-2023

Alle 3 de kinderen de eerste keer geslaagd voor hun rijexamen. Bedankt

Door Sandra op 29-11-2022

Hele fijne rijlessen gehad bij Eugene! Goede, duidelijke instructeur waar je ook mee kan lachen. Bedankt voor de fijne lessen!

Door Shakira Langner op 10-11-2022

Goeie leerzame rijschool met een gezzelige instructeur

Door Max op 05-11-2022

Goede leerzame lessen van een leuke instructeur. Komen afspraken altijd na. Zeker een aanrader.

Door Simon van Rossem op 02-11-2022

Goede rijschool fijne lessen daar gehad .

Door Noël van Eldijk op 19-09-2022

Een erg gezellige rijschool waar je op een leerzame en leuke manier leert rijden waardoor ik 1x ben geslaagd. Super bedankt, Eugene & Bea

Door Ole Brands op 11-09-2022

Gezellige leerzame lessen, bedankt Eugene en Bea!

Door Ksenia op 07-08-2022

Altijd gezellig gehad met eugene En hij begeleidde me goed ben nu geslaagd en super blij mee

Door Tony reuvers op 05-08-2022

Leuke en gezellige lessen en toch altijd erg leerzaam. Bedankt!!

Door Sam Fransen op 01-08-2022

In één keer geslaagd!!! Niet alleen een goede rijschool maar ook altijd gezellig!

Door Norah Van Gurp op 12-07-2022

Erg gezellige en leerzame lessen, altijd optijd en komt afspraken na!

Door Ryan op 07-07-2022

Altijd flexibel en gezellig maar ook zeker serieus wanneer dit nodig is. En dan ook nog in 1 keer geslaagd. Bedankt Eugene en Bea!

Door Steijn op 21-06-2022

Relaxte en duidelijke rijlessen, goed advies en goede voorbereiding op het examen

Door Thomas op 17-06-2022

Ik ben nadat ik gestopt was bij een andere rijschool heel goed opgevangen en door alle lessen geholpen door rijschool van Galen. Twee keer per week les en duidelijk lesschema per maand. Eugene en Bea hartstikke bedankt voor alles!

Door Kian Van Roomalen op 23-05-2022

N goeie instructeur en altijd laggen in de auto en zeker goed voorbericht dat je in 1x slaagt

Door Joey van de pol op 18-05-2022

Gezellige en leerzame tijd gehad. Raad iedereen aan om hier te lessen.

Door Lucas op 17-05-2022

Altijd met plezier gelest en in een keer geslaagd ! Thanks Eugene!

Door Viktoria op 03-05-2022

Hele gezellige rij-instructeur, die duidelijk uitleg geeft. Dankzij Eugene in 1x geslaagd!

Door Zoë op 23-04-2022

Super fijne rijlessen gehad , en stampt alles in je hoofd om zelfstandig en veiligterijden

Door Jonathan op 25-03-2022

Erg fijne en goede lessen gehad! Gezellig, maar serieus wanneer het nodig was. Heel erg bedankt!

Door Lot Jansen op 07-03-2022

Ik heb bij bij Eugene verstandig volwassen leren rijden en ook vol kunnen lachen en geleerd van zijn ervaringen. Ik heb andere zaken geleerd zoals tanken, bandenspanning etc. Zodat ik ook nu nadat ik mijn rijexamen heb gehaald precies weet hoe deze randzaken in elkaar steken dus erg bedankt hiervoor Eugene.

Door Hugo Gruntjes op 18-02-2022

Hele gezellige rijlessen waardoor je je op je gemak voelt terwijl je leert autorijden

Door Jimmy op 09-02-2022

Rijbewijs halen?

Autorijschool E. van Galen helpt je op weg! Of klik hier voor een adviesles van 90 minuten